Trapp var den store helten i Europaligafinalen. (foto: eintracht, twitter)

Dean Henderson har reddet straffespark og tre poeng for klubben sin, men siden dette er i Nottingham-drakt, har Manchester United fortsatt en backup for De Gea-utfordring som må løses. Keeperen til Jens Petter Hauge og gjengen fikk tilbudet, men lot seg ikke friste.

Vi mer eller mindre forventer at du lydig tar overgangen når en klubb som Manchester United «kaller», men for tidligere PSG-keeper Kevin Trapp er livet i Frankfurt det han ønsker seg akkurat nå. Konkurrere med David de Gea om spilletid fristet visst ikke.

LES: Ny forsterkning på vei: Offensiv midtbanespiller som «drømmer om å bære Spurs-drakta»

Bild hevdet tidligere i måneden at Premier League-klubben hadde lagt inn et bud på Eintracht-keeperen. Med solide 46 kamper på banen forrige sesong, inklusiv Europaligafinalen, skjønte ikke Trapp hvorfor han skulle skifte til benken hos en av verdens største klubber.

– Jeg har fått et skriftlig tilbud fra Manchester United – en kjempeklubb. I går informerte jeg de ansvarlige i begge klubbene om at jeg hadde bestemt meg for å bli i Eintracht Frankfurt, sier Trapp ifølge overgangsjournalist Romano.

Nok tenkt.

LES OGSÅ: Fra tørkeloftet til Manchester United til spill i Champions League