Har bygd fundamentet. (foto: tottenham, twitter)

Tottenham og Conte har vist at de fortsetter der de slapp forrige sesong. Den råsterke avslutningen som ga klubben Champions League-billetten foran snuten på Ødegaard og gjengen har gått direkte over i syv poeng på tre Premier League-kamper. Fabio Paratici og Conte har samarbeidet om å snekre sammen en tropp som skal holde fart gjennom hele sesongen, nå skal nok en brikke på plass før Deadline Day.

Ruslan Malinovskyi er 29 år og in his prime. Atalanta-stjerna ble hentet til Serie A fra Genk i 2019, nå står den offensive midtbanespilleren med 130 kamper for klubben som har vist seg frem i Champions League de siste sesongene. Nottingham Forest har tatt enorme jafs uten på overgangsmarkedet denne sommeren og er også på jakt etter den ukrainske landslagsspilleren.

LES: Spansk media: Presses ut av Real Madrid

Ifølge TuttoAtalanta er ikke overraskende Tottenham i pole position for en signering. Den hyperaktive overgangsjournalisten Romano hevder Malinovskyi i tillegg «drømmer om å spille for Spurs».

Med ett år igjen av kontrakten har Tottenham muligheten til å forhandle seg frem til en solid «rabatt», når spilleren selv ønsker seg til klubben bør heller ikke fohandlinger om personlige betingelser by på problemer.

LES OGSÅ: Aubameyang tok farvel med Camp Nou

Ifølge italienske La Repubblica har Atalanta allerede «tatt farvell» med Malinovskyi, denne uken forventes det et fremstøt fra Tottenham med bud.

Vi liker det vi ser. Teften til Paratici har så langt vært upåklagelig. Det skader definitivt ikke for Tottenham å få inn en spiller med 18 Champions League-kamper i beina.