Robbie Fowler

Blues er fortsatt på utkikk etter en ny manager, etter at Pep Clotets opphold på St. Andrew’s ble avsluttet etter mindre enn en sesong. – Planen var at han skulle bli i det minste ut sesongen, men da alle pilene begynte å peke nedover ble de enige om å avslutte tidlig. – Mens Birmingham City leter har de satt Steve Spooner og Craig Gardner til å lede klubben.

Ifølge Bristol Live var ikke Championship klubben fristende nok for Rangers manager Steven Gerrard som har avslått et kontret tilbud om å overta managerstolen.

Les: Paolo Maldini vant maktkampen, Ralf Ragnick måtte ombestemme seg

Den tidligere Liverpool-spilleren var på toppen av klubbens ønskeliste, men fortvil ikke klubben har for alvor vekket interessen til en annen Liverpool legende.

Robbie Fowler bekrefter at han har søkt jobben både hos Bristol og Birmingham. – Han har nylig forlatt den australske A-ligaen og vendt nesen hjemover. Det er imidlertid ukjent om interessen er gjensidig.

Før Robbie Fowlers interesse, men etter avslaget fra Steen Gerrard var det tidligere Middlesbrough-sjef Aitor Karanka som er øverst på klubbens «shortlist», mens tidligere Blues-stjerner som Lee Carsley og Lee Bowyer, fortsatt er aktuelle. .

Fowler, som har erfaring som leder for Brisbane Roar og selvsagt spill på meget høyt nivå. Han ble voksen med Liverpool og Fowler ble en av klubbens største helter gjennom tidene. Fowler fikk av Liverpool-fansen kallenavnet «God». Han var en av engelsk fotballs mest målfarlige spillere på 1990-tallet, og scoret totalt 171 mål på sine åtte første sesonger i Liverpool FC.

Les: Den svenske skiyndlingen avslører løpsrekorden

Uansett hvem som overtar blir det uten klubbens supertalent, Jude Bellingham som er på vei til Bundesliga.