Pierre-Emile Højbjerg

Telegraph skriver at Southampton har akseptert et bud på Pierre-Emile Højbjerg fra Everton, men dansken har definitivt ikke lyst til det. – Som vi har skrevet om på Sporten tidligere har Højbjerg ved flere anledninger mer enn hintet om at han ønsker å spille for Jose Mourinho i Tottenham.

Tottenham skal ønske nytt dansk blod i troppen og The Guardian skriver at Tottenham er overbevist de skal lande en avtale med Southampton, Højberg er på en måte allerede i boks. – Allerede for 14 dager siden kom forlaget om at Højbjerg skulle gå til Southampton, mens Kyle Walker-Peters skulle sendes andre veien.

Les: Christian Gytkjær skal skyte Silvio Berlusconis klubb til «himmels»

Tilbudet fra Everton er angivelig rundt 25 millioner pund.

Tottenham manager Jose Mourinho skal være veldig interessert i Højbjerg og har ikke gitt opp håpet om den snart 25 år gamle midtbanespilleren, som har kontrakt utløper om et år.

Det er litt overraskende hvor kjapt Everton ble avvist:

Den 24 år gamle midtbanespilleren har vært «utenlandsproff» såpass lenge at man nesten ikke kan høre en dansk aksent når kan snakker. – Højbjerg ble allerede i 2012 plukket opp av Bayern München bare 16 år gammel.

Da Carlo Ancelotti overtok Bayern München møtte han den danske midtbanespilleren på vei til Premier League og Southampton, noe som vekket hans interesse. – Nå som manager for Everton skriver The Athleti at Carlo Ancelotti er en stor fan av Højbjerg.

Dansken er uvanlig rask både for å være dansk og for å være midtbanespiller, den egenskapen sammen med en mer tradisjonell tøffhet har en meget god rekkevidde.

24-åringens kontrakt med «The Saints» går ut sommeren 2021. Dermed er det i sommer han må selges eller forlenges.

Les: Bekreftet: Hadde null tro på Solskjær – forlenger til 2023