Det er ikke småtteri som Juventus manager Maurizio Sarri ønsker seg i sommer (les: med en gang). – Ikke spesielt rart egentlig når fans, eiere og toppsjefer krever at de skal ta Champions League trofeet i høst.

Det begynner å bli lenge siden den italienske storklubben har kunne løfte trofeet over godet og sløse med store mengder champagne. Vi må helt tilbake til 1996 for å finne sist gang Juventus vant Champions League, etter det har de italienske mestrene vært i finalen i 1997, 1998, 2003, 2015 og 2017.

Les: Christian Gytkjær skal skyte Silvio Berlusconis klubb til «himmels»

Maurizio Sarri vet han dager som manager for klubben er talte med mindre han bringer hjem Champions League suksess, han trenger å styrke laget før hjemmemøtet mot Lyon syvende august. – Det franske laget vant første runde 1 – 0.

La Gazzetta dello Sport skriver at manageren har laget en liste som inkluderer utleid Napoli spiller La Gazzetta dello Sport, favoritt fra tiden i Chelsea og Napoli Jorginho samt Emerson Palmieri som han selv hentet fra Roma til Chelsea for to år siden.

Det er tydelig Maurizio Sarri ønsker seg spillere han kjenner godt og som kan levere fra det øyeblikket de entrer Allianz Stadion.

Gutta som sitter på pengesekken i Juventus skal ha gitt tommelen opp, så lenge det ikke blir alt for dyrt.

Les: Den svenske skiyndlingen avslører løpsrekorden