Ivan Juric

Den nyoppryggede italienske klubben Hellas Verona har gjort seg bemerket i Serie A denne sesongen. – Eksperter trodde oppholdet i den øverste divisjonen ville bli kort, men det har gått riktig så bra, faktisk har de beveget seg oppe på øverste halvdel og tatt poeng jevnt og trutt uten de store bølgene.

Etter opprykket har jeg lagt merke til at Hellas Verona har blitt flittig brukt i sportsquizer med spørsmålet, hvilket land/serie spiller Hellas Verona i ? – Et lurespørsmål med andre ord.

Les: Paolo Maldini vant maktkampen, Ralf Ragnick måtte ombestemme seg

Klubben har hatt griseflaks med valg av manager som har levert langt over forventning.Ivan Juric var ikke akkurat et sikkert kort da han fikk jobben for et år siden.

Hellas Verona har forlenget kontrakten til den suksessrike manageren Ivan Juric, selv om det tilsynelatende har skjedd en rift om ham. Den kroatiske tidligere midtbanespilleren Ivan Juric kom fra en rekke korte kontrakter hos Genoa, og landet en ny kort kontrakt i fjor med Hellas Verona.

Les: Paolo Maldini vant maktkampen, Ralf Ragnick måtte ombestemme seg

Det har vært en utmerket sesong i Serie A så langt, og manager Ivan Juric vil nå bli belønnet for det. – Både Fiorentina og Torino har vært frempå med forlokkende tilbud, men Jusic bestemte seg for å være lojal og har signert en forlengelse frem til sommeren 2023.

Verona rykket opp til Serie A forrige sesong via sluttspillet, og klubben har for lengst sikret seg overlevelse i serien.

Les: Disse toppspillerne er uten klubb

Verona er for tiden nummer ni med fire runder igjen, litt senere i kveld spiller de på Stadio Olimpico di Torino mot Torino