Frank, I am coming. (foto: rangers, twitter)

Få tenker på tiden etter Jürgen Klopp når det går så det suser (vi lukker øynene for tapet mot Atletico), men vi har helt siden Steven Gerrard ble sendt til Glasgow for å kickstarte manager-karrieren, ventet på å vite når Liverpool-legenden returnerer til Anfield.

Selv om Rangers-manageren har mer enn nok å holde fingrene i etter at Celtic har rast fra dem på tabellen, rettes blikket samtidig mot Premier League og all moroa som venter.

Les: Klopp forsvarer Manchester United: De var sjanseløse

Og moroa, det staves kniving med Frank Lampard og Jose Mourinho.

-Jeg beundrer Frank for det han har prestert med Chelsea i verdens største liga midt i et overgangsforbud. Jeg er stolt av ham som tidligere lagkamerat (engelske landslaget). Det vil naturligvis være en sammenligning mellom meg og Frank, for det var det alltid da vi var aktive, sier Gerrard ifølge Daily Mail.

Og hva med å møte Lampard som rival i dress?

-Jeg er sikker på at Frank har samme tanker (om å møtes som manager-rivaler), men jeg ville også ha satt stor pris på å bli en rival til José Mourinho, fortsetter Gerrard.

Les på Popidol: Harrison Ford 77 år og i fantastisk form

Betyr dette at du er klar for å ta over Liverpool allerede nå?

-Jeg forstår godt hvorfor folk tenker at jeg kan ta over etter Klopp, fordi jeg var kaptein så lenge og en stor del av supporterne vil ha meg tilbake. Men jeg er klok nok til å forstå at man først og fremst skal være dyktig nok. Hvis jeg fikk sjansen i Liverpool ville jeg være så godt forberedt som mulig, og kanskje jeg ikke er klar enda, avslutter Gerrard.

Vi gleder oss til Gerrard er klar – som vi tror er sammenfallende med at Klopp trekker seg tilbake – og håper samtidig at både Lampard og Mourinho klarer å klamre seg fast til managerjobbene til den tid.

Les: Skiftet drakt for to dager siden – rett inn i superdebut for Barcelona