Kylian Mbappe

Kylian Mbappé er bare 21 år og en av fotballen aller største stjerner, hvis han selges til sommeren vil det bli til en astronomisk sum, trolig verdensrekord.

Paris Saint-Germain stjernen har fortalt om hvem som var hans barndoms helt og de som har hatt størst innvirkning på hans liv. – Da han ble verdensmester med Frankrike i 2018 fulgte han i fotsporene til Real Madrid manager Zinedine Zidane som nøyaktig 20 år tidligere også ble verdensmester for Frankrike på hjemmebane.

Les: Klopp forsvarer Manchester United: De var sjanseløse

Vi vet allerede etter en rekke forsøk at Real Madrid er ivrige å sikre seg Kylian Mbappé, men de er ikke alene. – Etter et intervju med Goal kan det se ut som de har sikret seg en stor fordel:

«Jeg har hatt noen faser. Som barn var det Zidane. Hvis du er en gutt og er fransk, så er idolet ditt Zidane» – «Etter det var det Cristiano Ronaldo, og jeg har vært heldig nok til å møte ham».

Mbappé ønsker å bli «ledet» av de beste i verden og har vært klar på at det ville være en drøm å spille for Zinedine Zidane. – Det betyr ikke at han nødvendigvis blir Real Madrid spiller. Paris Saint-Germain har ved hvert eneste bytte av managere hatt Frankrikes store helt Zinedine Zidane. I Real Madrid er han på «lån tid» i sitt andre periode som manager. Det er en konstant maktkamp mellom han og president Florentino Pérez.

Hvem som vinner er knyttet til resultater, pr nå ligger de på andreplass i La Liga så nå svinger pendelen i retning av Pérez.

Les på Helsesjefen: Avlyser sportsarrangementer over hele verden