Best uten ball. (foto: chelsea, twitter)

I Italia har Napoli-eieren hisset seg over at hans midstopper har gått i forhandlinger med Chelsea mens Serie A-klubben har jobbet med «svenskeherjeren» Leo Østigård. Det spruter som alltid flammer og store ord når Napoli-eier Aurelio de Laurentiis skal påvirke pågående forhandlinger gjennom media. På torsdag kom Thomas Tuchel ut med sin versjon.

Koulibaly regnes som en av de beste midstopperne i verden, og er en verdig erstatter for Antonio Rüdiger som vokste til topps på rangeringen under Thomas Tuchels lederskap. Napoli-spilleren har vært på en kontinuerlig nesten-overgang de siste tre sesongene, der de Laurentiis har skytt av hvordan han fnysende takket nei til bud på rundt milliarden – før koronavirusets herjing. Siden har markedsverdien til den senegalesiske midtstopperen dalt, men ikke Napoli-eierens forventninger til salgssum.

LES: Jesse Lingard får et helt nytt tilbud

Så med ett år igjen av kontrakten med Koulibaly, har ikke Napoli noe valg.

Get French Football News hevder midtstopperen er tett på å signere for Chelsea, der Napoli-eieren sitter igjen med 40 millioner euro. På Stamford Bridge venter en treårskontrakt på 31-åringen, som dermed gir seg etter 317 kamper for Napoli – og en kontinuerlig nesten-exit.

Thomas Tuchel hadde ingen grunn til å skjule at de er tett på signeringen.

-Jeg kommer ikke til å kommentere det akkurat nå, men dere kan regne med at det blir meldt noe i løpet av morgendagen, eller i overmorgen, sier Chelsea-manageren til Football Daily.

LES: Watford får med seg Barcelona-spiller ned i Championship

Dette er uka hvor Tuchel skal ha all grunn til å smile. På onsdag kveld kom signaturen til en av de beste avslutterne i Premier League, i Koulibaly får manageren en av verdens tøffeste midtstoppere. En god uke på jobb for Chelsea-gjengen!