Cristiano Ronaldo

Paris Saint-Germain som normalt kjøper enhver superstjerne som banker på portene på Parc des Princes har sagt nei takk og Chelsea manager Thomas Tuchel forteller de ikke trenger flere angripere nå som Raheem Sterling har kommet på plass på en overgang fra Manchester City.

Dagens lønn på omtrent 300 millioner kroner er lommerusk i forhold til tilbudet som har dumpet ned i innboksen til Cristiano Ronaldo. Den portugisiske stjernen har ikke blitt med Manchester United på deres sommerturne i Asia, han sitter hjemme og opplever at klubber han trodde var aktuelle faller fra en etter en.

Les: Wanda Nara tar med seg tøffelhelt Mauro Icardi til Italia

Spanske AS og en rekke portugisiske medier at Cristiano Ronaldo har fått et tilbud på 254 millioner pund for å spille to sesonger for en klubb i Saudi-Arabia.

Tilbudet er på 30 millioner euro til Manchester United, mens portugiseren ville fått 250 millioner euro for to år. I tillegg vil agent honoraret være 20 millioner euro.

TVI og CNN Portugal melder det samme i morgentimene i dag. Ingen har lyst til å spille i Saudi-Arabia, men en årslønn på 1,25 milliarder kroner er ekstremt mye penger.

Les: Mundo Deportivo: Ny plan for Eden Hazard

Flaks at oljeprisen er så høy om dagen så verdens verste diktatorer ikke går tom for penger.