Senor Arteta. (foto: arsenal, twitter)

Mikel Arteta har ikke mistet sine kontakter hos City. Lojal wingman til Pep Guardiola, helt til han selv fikk tilbudet han ikke kunne takke nei til. Gabriel Jesus ble hentet til Etihad i 2017 mens Arteta fortsatt var på vakt, i sommer ble det gjenforening for de to på Emirates. Ifølge oppegående The Athletic stanser det ikke der.

Gabriel Jesus viste umiddelbart at han kommer til å trives i den rød/hvite drakta, og dro til med to scoringer i 3-5 seieren mot Nürnberg forrige fredag. Nå jobbes det intenst for nok en gjenforening på Arteta.

LES: Cristiano Ronaldo har mottatt et ekstremt lønnstilbud

Den ukrainske landslagsspilleren Oleksandr Zinchenko har hatt litt av en følelsesmessig berg-og-dalbane siden februar. Hjemlandet invandert, forsøket på å gi noe tilbake til sitt kjempende folk i form av VM-billett, mislyktes på målstreken mot Gareth Bale og gjengen.

Backen/midtbanespilleren/vingen ble hentet til Manchester City i 2016, og ble etter et kort utleieopphold til PSV en del av førstelagstroppen til Guardiola. Solide 127 kamper i City-drakta har det blitt for 25-åringen, og del av Citys tittelgrosisst-æra på balløya de siste sesongene.

The Athletic hevder Arsenal akkurat nå jobber intenst for å hente den superenergiske og allsidige spilleren til Emirates. Da får vi se hvor sterkt Artetas bånd til City faktisk er. Muligheten ligger i at Zinchenko satt på benken deler av forrige sesong, med bare 15 Premier League-kamper på banen (28 totalt).

LES: Ødegaard blir kaptein

Zinchenko har den vanvittige energien som vil passe perfekt inn hos ungdomsgjengen til Arsenal. Arteta vet bedre enn noen hvilket potensiale i denne spilleren som kan løses ut i Arsenal-spill. Please, let it happen.