Trenger en klubb som "skjønner ham". (foto: united, twitter)

Målet for 29-åringen er å spille seg inn på VM-troppen til England og være i såpass god kampform at han ikke tilbringer tiden i Qatar som turist. Med under 500 minutter på kamparenaen forrige sesong, begynner det å haste for Jesse Lingard å komme i trening med den best egnede klubben. Flere dører holdes åpne, denne uken åpnet det seg nok en mulighet for den tidligere United-spilleren.

Vi unner denne spilleren å finne klubben som får på plass selvtilliten etter å ha stagnert deluxe hos Manchester United. Vi så potensialet på utleie hos West Ham i 2021, og mener det beste trekket for 29-åringen er å kaste seg på tilbudet fra David Moyes for optimale arbeidsforhold før VM-sluttspillet. Nå kan det se ut som Lingard seriøst vurderer en helt annen vei.

LES: Thomas Tuchel hadde bare ett navn på toppen av ønskelista

Ifølge ESPNs kilder har Lingard fulgt dette sporet og er på vei til USA for møter med to MLS-klubber. Dette kommer totalt overraskende, da «alle» forventet at det ble Premier League, AC Milan hos mentor Zlatan, eller Roma hos mester Mourinho.

Nå har historien blitt tilført litt ekstra krydder. For i MLS har DC United hentet inn Wayne Rooney som ny manager for klubben som sliter. United-ikonet begynner på hovedtrener oppdraget når han har fått arbeidstillatelse i USA. DC United er på bunn i Eastern MLS-konferansen etter 17 spilte kamper.

Washington Post melder at Luis Suárez kan bli Wayne Rooneys første signering. – MLS-klubben har to plasser til overs for såkalte «designated players» (spillere de kan betale mer), og den tidligere Atlético Madrid, Barcelona, Ajax og Liverpool-spissen har havnet helt øverst på en veldig kort liste.

LES: L’ Equipe: Manchester United har tatt kontakt med PSG om pris på overflødig midtbanespiller

Marca skriver at spisslegenden er interessert i å fylle den andre «designated players»-plassen med Jesse Lingard.

At Rooney har betydd mye for Lingard, er det liten tvil om. Om tiden på Old Trafford sammen med Rooney, har Jesse Lingard fortalt han lærte noe av Manchesters Uniteds toppscorer hver eneste dag.

Av en eller annen grunn drøyet det med en West Ham avtale, ryktene gikk at det var interesse fra Tottenham som sinket prosessen, nå kan det være lagkamerat over mange år, Wayne Rooney, som frister. Vi tipper det ikke kommer til å skje, men kunne ha blitt en god historie.

LES: Bekreftet: King Arturo fosser videre!