Trenger ingen introduksjon på treningsfeltet. (foto: chelsea, twitter)

Da Tuchel hentet inn Romelu Lukaku forrige sommer, mistenker vi Chelsea-manageren hadde regnet seg til hvor mange ekstra Premier League-scoringer han skulle få med en av Serie A-s råeste goalgettere på banen. Regnestykket gikk som kjent ikke opp, og Chelsea landet igjen på den nødvendige, men sure 3. plassen. Denne gangen skal ikke Tuchel bomme.

På onsdag signerte en av Premier Leagues desidert beste vinger for Chelsea. Totalt 109 Premier League-scoringer på 320 kamper, fordelt på Liverpool og Manchester City sier det meste. Sterling har siden 2012 vist han er som skapt for leveranser i Premier League, hvor Chelsea har et sterkt behov til å returnere til topps i.

LES: Bekreftet: King Arturo fosser videre!

Thomas Tuchel hadde ett navn øverst på ønskelista, nå er spilleren på plass på Stamford Bridge.

-Raheem Sterling var vår førsteprioritet, så vi er meget glade for at det lyktes å lande en avtale. Han kommer til å forsterke troppen vår, og han har akkurat det vi letet etter med hensyn til alder, erfaring og spillestil. Sterling gir oss mer fleksibilitet og flere muligheter i angrepet, sier en strålende fornøyd Chelsea-manager til klubbens hjemmeside.

Som legger til at da de først kontaktet Sterling, ble han raskt overtalt til å velge Chelsea. Ifølge ulike engelske medier dreier det seg om en overgangssum på rundt 47,5 millioner pund. «Småpenger» i forhold til hva klubben dro frem da Lukaku ble hentet forrige sommer.

Vi forstår på Tuchels entusiasme at Chelsea-supporterne kan begynne å glede seg.

LES: Nøyer seg ikke med Joshua King – henter nok en Watford spiss