Enrique skal være glad han ikke endte opp hos Napoli. (foto: psg, twitter)

Jude Bellingham sjokkerte Dani Carvajal og Real Madrid-veteranene med nivået sitt på første trening i sommer. Etter dette har det bare vokst. I løpet av de første La Liga-kampen fremstår 20-åringen som en av Ancelottis nøkkelspillere, engelskmannen viste på landslagstjeneste at også De Tre Løvene har fått en spiller med potensiale til å avgjøre de største kampene. Alt dette takket PSG nei til.

Jepp, dette er samme PSG som har siktet mot de mest prestisjefylte signeringen i en haug med sesonger. Ifølge Le Parisien banket representantene til Bellingham på døra tidligere i år for å invitere Ligue 1-giganten inn til forhandlinger.

LES: Ronny Deila: «Han er for tiden prins av Norge. Etter Haaland, selvfølgelig»

Den franske avisen hevder PSG takket nei, de har «sin egen Bellngham» i troppen. 17-åringen Warren Zaire-Emery var på banen 31 kamper for seniorlaget forrige sesong. Ifølge Le Parisien vurderer PSG akademispilleren av samme kaliber som Bellingham, noe som betyr at klubben så det som meningsløst å betale gigantsum for en spiller i samme posisjon.

17-åringen startet fem kamper fra start forrige sesong, samtidig noterte Zaire-Emery seg som den yngste spilleren på tretti år som har representert Frankrikes U21-landslag.

LES OGSÅ: Xavi Hernandez er sikker han kan løfte opp utfryste Jadon Sancho akkurat som Joao Felix

Real Madrid fikk sin Bellingham, PSG satser på Zaire-Emery.