Tidenes kjipeste tv-personlighet Piers Morgan skal lære opp Arteta denne gangen. Foto: Twitter

Det skapte en forutsigbar storm da Piers Morgan hadde fått Cristiano Ronaldo inn i studio for et intervju uten kritiske spørsmål til den portugisiske superstjerna. Morgan elsker the limelight, etter CR7-intervjuet som sørget for det endelige bruddet med Ten Hag og Manchester United, kunne den kontroversielle TV-kjendisen glise seg gjennom hele verdens dekning av hans intervju. Nå mener han Mikel Arteta trenger hjelp til å lede Arsenal-troppen.

Morgan skal være en ihuga Arsenal-supporter og burde være fornøyd med klubbens første seier på Goodison Park siden 2017. Altså en småhistorisk begivenhet som også sørger for at City bare er to poeng foran på tabellen etter fem kamper.

LES: Stengte døra for Bellingham

Morgan tok tak i det han fant helt meningsløs. David Raya fikk sin mulighet, Aaron Ramsdale fikk en kamp på benken.

-Jeg forstår ikke hva Ramsdale har gjort for å fortjene å bli dumpet. Havertz, ja… men Ramsdale har vært jevnt super for oss. Hvorfor ydmyke ham?, hamret Morgan løs på twitter.

Arteta ydmyker Ramsdale med en kamp på benken.

Den engelske fotballegenden Alan Shearer forklarte greia tørt etter Arsenal-seieren: Arsenal-manageren vet endringer må gjøres hvis de skal vinne tittelen. Shearer har selv vært gjennom en haug med tøffe sesonger og vet utmerket godt at når du deltar i verdens tøffeste liga, to cuper og spill ute i Europa, da kan ikke en manager basere seg på å satse på én spiller i posisjonen.

LES OGSÅ: Xavi Hernandez er sikker han kan løfte opp utfryste Jadon Sancho akkurat som Joao Felix

Det handler ikke om å «ydmyke» Ramsdale, det handler om å ha en tropp med kamptrening i alle posisjoner til å holde helt inn til premiebordet. Got it, Morgan?