Slapp den kroatiske landslagsspilleren da det snudde på høyrebacken.

Neste sommer løper kontrakten til Aaron Wan-Bissaka ut hos United. For ni måneder siden var Solskjærs favoritt på god vei bort fra Old Trafford, nå pågår det forhandinger om kontraktsforlengelse. Snakk om endret posisjon i klubben! Nå kommer det frem at Wan-Bissakas erstatter var blinket ut, klar for signering.

Den alltid tilstedeværende overgangsjournalist Romano deler nå hva som skjedde i kulissene før Wan-Bissaka overbeviste Ten Hag om å snu.

LES: TV-kjendis sjokkert over Mikel Artetas behandling av Arsenal-spiller

-I november og desember lette Man Utd etter ny høyreback. Wan-Bissaka var forventet å forlate og en erstatter skulle inn etter at Wan-Bissaka hadde hatt en vanskelig første del av sesongen. Han gjorde det bra i januar og klubben bestemte seg for å beholde ham og heller investere i Weghorst og Marcel Sabitzer, begynner Romano på egen youtube-kanal.

-Men det er en ting å legge til. De (United) hadde allerede hånda på en høyreback, klar til å signere hvis Wan-Bissaka ble solgt.

Så hvem var denne høyrebacken?

-Spilleren var Josip Juranovic. En kroatisk høyreback som nå spiller for Union Berlin, men var da hos Celtic, forteller Romano.

LES OGSÅ: Xavi Hernandez er sikker han kan løfte opp utfryste Jadon Sancho akkurat som Joao Felix

Juranovic imponerte i VM, i januar endte han opp hos bundesligaklubben for 8,6 millioner euro. Wan-Bissaka sørget for at porten til Old Trafford var stengt.