Zlatan Ibrahimovic

På lørdag ble godstemingen for AC Milan fans fullstendig torpedert etter en god start på sesongen. – Selvtilliten var stor med ni poeng på tre kamper i Serie A før møtet med stadionkamerat Inter Milan.

AC Milan ble fullstendig utmyket, Inter Milan vant hele 5 – 1.

Uten forvarsel (helt sikkert) dukket den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic opp på trengingsfeltet og skapte godsteming. – Det er ingen hemmelighet at AC Milan inkludert manager Stefano Pioli ønsker at Zlatan skal finne en rolle i klubben. 41 åringen spilte de siste tre årene av sin karriere på San Siro, i sommer la han motvillig fotballskoene på hylla.

Les: Ronny Deila: «Han er for tiden prins av Norge. Etter Haaland, selvfølgelig»

Ydmykelsen med tapet 5 – 1 mot Inter Milan er selvfølgelig en maretikkoppladning i forkant av tirsdagens premiere på Champions League-gruppespillet der Newcastle venter i første runde.

Mandag dukket Zlatan Ibrahimovic opp på Milans treningsanlegg Milanello som en «overraskelse».

Svensken var som kjent en viktig og innflytelsesrik nøkkelfigur i laget i sin tid som aktiv spiller, og flere lagkamerater har gjentatte ganger understreket hvor viktig ledelsen hans var for troppen.

I følge nettstedet ble Ibrahimovic sett chatte med hovedtrener Stefano Pioli og assistent Giacomo Murelli, før han ble igjen for å se på trening. 41-åringen skal imidlertid ikke ha påtatt seg noen rolle i trenerteamet.

Den italienske journalisten Nicolo Schira skriver imidlertid at Milans ledelse fortsatt jobber med å bringe Ibrahimovic inn i en klubblederrolle. Allerede i juni meldte italienske medier at svensken var aktuell for rollen som klubbsjef i Milano, men så ble det aldri noe av det.

Les: Vil ikke visne bort hos Arsenal, aktuell som Paul Pogba erstatter

Zlatan Ibrahimovic bor fortsatt i Milano.