Ashley Young holder seg som etternavnet tilsier. (foto: Everton)

38-åringen Ashley Young har spilt for Manchester United, Inter Milan, Aston Villa og Watford. Den siste sesongen har det handlet om å kjempe Everton til overlevelse i Premier League, tynget av poengstraff. Everton klarte seg, manager Sean Dyche gikk til Young da det ble klart, med spørsmål som inviterte til mer.

Etter 34 kamper i Everton-drakta er nemlig Sean Dyche overbevist han fortsatt trenger fotballkrigeren med 453 Premier League-kamper i beina i troppen.

LES: Pierre-Emile Højbjerg kan vente seg et svært interessant tilbud

— Jeg snakket med manageren på slutten av sesongen. Han (Dyche) spurte meg hva jeg ville og om jeg ville bli. Jeg sa ja med en gang fordi jeg elsker tiden min her, sier Young til klubbens hjemmeside.

Alt du trenger å vite: Nederland – Østerrike

F7: Gladiator 2 vil inneholde noen av de «største actionsekvensene som noen gang vist i en film»