Pierre-Emile Højbjerg feirer med gutta!

Når Danmark spiller sine EM-kamper, er Pierre-Emile Højbjerg selvskreven med fra start. Hos Tottenham etter Contes exit har midtbanespilleren hatt en helt annen status. Ange Postecoglou har «degradert» 28-åringen, det siste året har dansken med kontraktsutløp 2025 vært på vei bort fra Spurs. Flere klubber har vært linket til landslagsspilleren, nå kommer en ny favoritt til å signere Højbjerg.

Champions League-finalist Borussia Dortmund er på jakt etter forsterkninger på midtbanen, Brightons Pascal Gross er på god vei til Dortmund. Ifølge Bild er Dortmund svært interessert i å hente nok en Premier League-spiller, nemlig Højbjerg.

LES: Kan skaffe Manchester United en teknisk og kjapp midtstopper som får Harry Maguire til å fremstå som en «stasjonær engelsk gamp»

Dansken hadde første del av karrieren hos Bayern München fra 2012, med et utleie til Schalke 04. Etter 25 kamper for førstelaget til Bayern bar det til Southampton i 2016. Nå kan altså en retur til tysk fotball vente, til Bayern Münchens erkerival.

Bild melder Højbjerg gjerne returnerer til Bundesliga hvis det riktige tilbudet kommer. Vi ser definitivt for oss midtbanekrigeren Højbjerg foran det sortgule folkehavet i Dortmund.

Alt du trenger å vite: Danmark – Serbia

ENGELSKE KLUBBER: Solskjærs favorittspiller ferdig hos Manchester United