Franco Mastantuono

I begynnelsen av mai rapporterte spanske medier, inkludert Relevo, at River Plates supertalent Franaco Mastantuono prioriterer en overgang til Real Madrid fremfor alle andre alternativer. – Men siden det har Manchester City kommet på banen og er i motsetning til signalene fra Santiago Bernabéu klare til å møte utkjøpsklausulen på 45 millioner euro.

Real Madrid skal ikke være forberedt på å aktivere Mastantunos utkjøpsklausul velvitende at det er til dem spilleren ønsker seg. «Los Blancos» jobber iherdig med å få ned prisen.

Les: Pierre-Emile Højbjerg kan vente seg et svært interessant tilbud

Hvis overgangen går gjennom, vil den unge offensive midtbanespilleren tilbringe en sesong til i River Plate.

Mastantuonos som har kontrakt ut 2026 med River Plate har allerede fått litt spilletid på landslaget.

Det ble rapportert forrige måned at Real Madrid har oppnådd en avtale om personlige vilkår med Mastantuono, og er sikret at han vil prioritere deres tilbud fremfor andre. Manchester City er villige til å tilby mer til River og Mastantuono, men til tross for det skal Real Madrid være i pole position.

En avtale mellom klubbene nærmer seg, og forholdet er godt. Santiago Solari som leder samtalene med Rivers visepresident Ignacio Villarroel er en god kamerat så dette løses over en biff og en glass med Yerba Mate.

Real Madrid skal støtte med kompetanse og resuser hos de argentinske gigantene i det året han blir i Argentin, River Plate har akseptert at Los Blancos ikke vil betale klausulen hans på 45 millioner millioner euro, men omtrent halvparten pluss resultatorienterte bonuser.

Les på Engelske klubber: Solskjærs favorittspiller ferdig hos Manchester United

Mastantuono ser ut til å bli den siste rekrutten i Real Madrids innsats for å velge topptalentene i fotball før de når toppen. Med den spennende kjernen som Los Blancos bygger, er det lett å forstå at mange unge talenter vil bli tiltrukket av Santiago Bernabeu.

Selv med betydelig forskjell økonomisk, vil de fleste fortsatt få en hyggelig sjekk av Real Madrid.