Adrien Rabiot

Manchester United var svært nære å signere Adrien Rabiot i sommer. En spiller som er viden kjent å være en håndfull. Overgangen falt i siste liten på grunn av spillerens lønnskrav presentert av agent og mamma Veronique Rabiot. – Fansen pustet faktisk lettet ut da det ikke ble noe av.

Siden den gang har 27-åringen vært en stor suksess i et Juventus-lag som har slitt i høst. Så langt står han oppført med fem mål og to assist på 16 kamper. – Det at Juventus har fått opp farten for noen uker siden og før VM pausen har klart å klatre opp til 3.plass i Serie A er mye på grunn av deres franske stjerne.

Les: Storbritannias rikeste mann bekrefter han vil legge inn bud på Manchester United

Franskmannen har imidlertid en utløpende kontrakt og kan forlate Torino-klubben gratis i sommer. Og interessen er fortsatt stor fra Premier League.

Calciomercato melder at Arsenal, Chelsea og Tottenham er klare til å prøve å signere Rabiot. De nevnte klubbene tilbyr en betydelig høyere lønn enn det Juventus kan gjøre og dermed er en forlengelse av kontrakten med Juve ikke så veldig nærme for øyeblikket.

Adrien Rabiot har 30 landskamper for Frankrike. 27-åringen nettet denne uken mot Australia i verdenscupåpningen og beviser for en hell verden han er i knallform.

Les: Eksklusivt! Erik ten Hag er to tap unna å få sparken