Sir Jim Ratcliffe

Glazer-familien som har sugd ut nesten 20 milliarder kroner siden de tok kontroll over Manchester United i 2005 har kontaktet flere banker og finansinstitusjoner for råd om salg. – Fansen stiller seg avventende, men håpefulle over at nå endelig kan noe positivt skje. Familien har tidligere sagt de først vil selge hvis summen kommer over 6 milliarder pund, noe som er vesentlig over det noen med vettet i behold er villige til å betale.

Etter sigende skal den forhatte eierfamilien skjønt at de blir nødt til å fire noe på kravet.

Les: Går for «storslått» Manchester United-stjerne tidligere koblet til Real Madrid

The Telegraph melder i dag at Jim Ratcliffe som ble søkkrik på kjemiselskapet Ineos og allerede eier en fotballklubb i Ligue 1 er villig til å legge inn bud på Manchester United. – Men som han har sagt før «jeg er ingen idiot».

Det er ventet at interessen vil være stor, men ikke likes stor som for noen år siden da klubben var på topp og det ikke var alternativer i premier League. Daily Post har satt opp en liste over hvem de tror, stater som Abu Dhabi og Saudi-Arabia nevnes som potensielle kjøpere – det samme og noe mer overraskende de peker på Facebook og Amazon også.

The Telegraph bekrefter at Storbritannias rikeste mann – Jim Ratcliffe, vil legge inn et bud.

Den engelske milliardæren har tidligere forsøkt å kjøpe Chelsea.

Les: Eksklusivt! Erik ten Hag er to tap unna å få sparken

Også Liverpool er lagt ut for salg.