"Tiden har kommet" for The Glazers

Da har de aksjonerende United-suporterne vunnet. The Glazers har skjønt det er på tide på cashe ut gevinsten fra eierskapet av Man United. Bråket rundt Ronaldo og kritikken av klubbens stagnasjon og manglende profesjonalitet preller av på de potensielle kjøperne. Dette er en once in a lifetime mulighet til å kjøpe verdens største klubb.

The Glazers har selvfølgelig lagt ut noen følere før de annonserer seg klar for salg, ifølge ESPNs kilde siktes det inn mot å slå verdensrekorden for salget av en sportsklubb.

LES: ESPN: Newcastle har bestemt seg om Ronaldo

Amerikanerne sendte ute en litt tåkete pressemelding på tirsdag, en kunngjøring som skulle sikre at familien ikke svekker posisjonen inn i forhandlinger med kjøpere. Her er det ingen panikk, men «strategisk rett tid for å selge».

Ifølge ESPNs kilde har Glazer-familien sendt signaler om at de kun aksepterer bud som gjør investeringen til den dyreste sportsklubben ever.

Chelsea ble tidligere i år solgt for 2,5 milliarder pund, Denver Broncos for 3,85 millarder pund. Forbes har regnet seg frem til at Uniteds markedsverdi ligger på 3,8 milliarder pund, men Ifølge ESPNs kilde mener Glazers at de kan få inn bud på over 6 milliarder pund.

LES OGSÅ: United-supporterne kan bare slutte å drømme om Bellingham overgang

Høres helt vilt ut for en klubb som ikke har vunnet titler på lenge, men når det gjelder Man United har det vist seg at fotballens økonomiske naturlover ikke gjelder for klubben. Dette går definitivt mot verdensrekord.