Bellingham. (foto: dortmund, twitter)

Han er fortsatt tenåring, men spiller og har en fysikk som en godt etablert seniorspiller. Med 44 kamper hos Birmingham før han ble myndig, 112 kamper hos en av Europas beste klubber og 17 kamper for et av verdens beste landslag, er Jude Bellingham allerede en spiller som påvirker resultatet i kampene han spiller. Nå rigges det til en budrunde de gigantene med de største budsjettene er villig til å strekke seg over grensen.

Bellingham imponerte igjen i første VM-kamp mot Iran. Som yngstemann på det engelske laget, dro 19-åringen til fra start og viste vei med scoring for De Tre Løvene etter 35 minutter. Dette åpnet ballet for to fra Saka og scoringer fra Sterling, Rashford og Grealish til 6-2 seier. LeoVegas: Sjekk boosted odds på 3.75 til Uruguay -Portugal

Som i EM forrige sommer, går tenåringen inn i kampene uten antydning til å akseptere at han er noen junior. Tidligere spiller for De Tre Løvene, Jermain Jenas, beskrev det passende på BBC etter Iran-kampen: -Ting blir bare større og bedre for Bellingham.

LeoVegas: Sjekk ut boosted odds til VM-kamper

United-legenden Rio Ferdinand prøvde å finne svakheter hos Bellingham, men kom til konklusjonen: -Denne spilleren har alt.

Da Ferdinand senere tok opp spørsmålet om klubben i hans hjerte, Manchester United, er en av favorittene til å overtale «spilleren som har alt» om Destination Old Trafford, kom det et småresignert svar fra den tidligere midtstopperkjempen. LeoVegas: Sjekk boosted odds på 4.75 for Neymar/Vlahovic

-Plasser deg selv i Jude Bellinghams sko… City er etter ham, Real Madrid trolig det samme. Barca, Bayern, de kommer alle til å komme for signaturen, begynner Ferdinand i sin Five YouTube-kanal (vi legger til Liverpool).

-Det er for mye jobb som må gjøres hos United. Om han tror at han kan bli katalysatoren som henter klubben tilbake til der den bør være. Det er den eneste måten at han går (til United), hvis han mener: «Jeg kan være den spilleren». Hvis han kan være that guy, da er Man United klubben for ham, fortsetter Ferdinand.

Så muligheten for Man United er fortsatt stor for at en av Englands største angrepsstjerner velger Old Trafford?

-… men jeg ser ikke at han kommer til å ta den avgjørelsen, kommer det fra United-legenden.

Ingenting er avgjort, men når selv Rio Ferdinand ikke ser grunn til at Bellingham skal velge klubben han selv sanket de største trofeene med, da er nok denne kampen tapt for Man United.