Som vi vil se CR7.

Etter tirsdagens bekreftelse på at Man United og Ronaldo er ferdige med hverandre fra og med denne uka, sa 37-åringen også fra seg kravet på totalt rundt 15,5 millioner pund i lønn – uavhengig av spilletid. Jakten på både ny klubb og dekking av lønnstap har pågått for fullt den siste uka, der Newcastle har rykket opp som en av potensielle klubbene til å bære lønnsbelastningen som følger Ronaldo.

Nå har ikke Ronaldo planer om å sulle rundt utenfor Champions League som hos Man United, men etter at den ene Champions League-giganten etter den andre stenger døra for 37-åringen, kan Newcastle være en godkjent vei å gå for portugiseren. Eddie Howe, med en økende stjernetetthet i troppen. har vist de skal kjempe om topp fire og CL-billett (3. plass til VM-pausen).

LES: Ronaldo får med seg karantene og bot

En Ronaldo-signering i Nord-Øst England vil ikke komme som en overraskelse – trodde mange. Ifølge ESPNs kilde har Newcastle allerede bestemt seg for å ikke utnytte at Man United ikke satte begrensinger for signering hos en av rivalene om CL-billettene.

ESPNs kilde hevder det faktisk er ingen interesse for å signere Ronaldo for resten av sesongen.

LES: Superviktig bekreftelse på plass for Erling Haaland

Mye står nå og faller på Ronaldos prestasjoner i VM. Har 37-åringen også her mistet teften, er det få av toppklubbene som ser verdien av å skape uro i troppen med å hente inn det som frem til denne sesongen har vært en av verdens beste – med det største egoet.