Mina kan få med seg Boxing Day. (foto: everton, twitter)

Everton og Frank Lampard lever fortsatt farlig i Premier League med ett fattig poeng over nedrykksstreken, etter det siste 3-0 tapet mot Bournemouth var det godt med en pause. For to av tre skadede spillere kom VM-sluttspillet beleilig. På torsdag ga Lampard en statusrapport på situasjonen i troppen.

James Garner, Tom Davies og Yerry Mina har alle vært satt ut med skade, med VM-pausen skal to av tre være tilbake til kampen 26. desember mot Wolverhampton på Goodison Park.

LES: Beckham rykker inn hos Manchester United

-Tom er ute rundt tre uker. Dette er positivt, ettersom vi var bekymret for ham. Det er noe lignende med Yerry, tre til fire uker, sier Lampard til klubbens hjemmeside.

For den tidligere Man United-spilleren er situasjonen en annen.

-Dessverre er det mer for James Garner. Han er trolig først tilbake i slutten av januar eller starten av februar. Det er en skuffende skade, sier Everton-manageren.

Vi tipper Lampard holder et ekstra godt øye på kampene til England, Senegal og Belgia i VM, med Jordan Pickford, Conor Coady, Idrissa Gana Gueye og Amadou Onana ute på reise. Er det noe Lampard ikke trenger, så er det flere «skuffende» skader.

Legende+: KEPA OG DE 10 DYRESTE KEEPERNE GJENNOM TIDENE