Clement Lenglet

Clement Lenglet kom til Tottenham Hotspurs i fjor sommer på lån fra Barcelona. – Årsaken var en erkjennelse av at det ville være vanskelig å finne plass for den franske midtstopperen. På plass i Premier League har det vært 18 kamper, hvorav 16 fra start, under Antonio Contes ledelse.

Nå skriver den Barcelona-baserte avisen Sport at Tottenham og Barcelona er i forhandlinger for å gjøre overgangen permanent etter sesongen. – Dette er forhandlinger som har pågått i noen uker.

Les: Bayern München sløser ikke med tiden

Overgangssummen sies å være rundt 14 millioner euro.

En rekke engelske medier inkludert GMS mener sparkingen av Antonio Conte er nok en grunn til å ikke kjøpe den meget godt lønnende franskemannen.

GMS skriver: «Jeg tror at hvis Conte ikke er manageren, kan det være enda mer grunn til at Lenglet faktisk ikke er signert permanent, for hvis du skal begynne på nytt, kan du like godt begynne på nytt og ikke fortsette på lån, spillere som har vært en del av denne katastrofen (som du ikke har ansvar for).»

Mens Tottenham leter etter en ny manager har Cristian Stellini ansvaret ut sesongen.

Ellers skriver Sport at Barcelona vil prøve å selge Samuel Umtiti, som er utlånt til italienske Lecce, til tross for franskmannens ønske om å kjempe om en startplass hos katalanerne.

Les: Vil blokkere en retur av Pierre-Emerick Aubameyang til Barcelona etter feiring