Skuer inn i fremtiden etter svar. (foto: arsenal, twitter)

Nicolas Pepe ble i sommer sendt på utleie til Nice. 27-åringen har vært del av Artetas tropp siden rekordovergangen i 2019 på 79 millioner euro. 112 kamper siden overgangen med 27 scoringer og 21 assists tegner et bilde av en lite heldig match mellom spiller og klubb. Arsenal-supporterne har mer eller mindre glemt angrepsspiller, mens Pepe selv mener han burde ha spilt en sentral rolle hos the Gunners.

Med kontraktsutløp i sommer vet den ivorianske landslagsspilleren fortsatt ikke hva som skjer videre, men har tydeligvis ikke gitt helt opp en retur til det som ser ut til bli champions i Premier League.

LES: Barcelona bekrefter den hårete Messi-planen

-Akkurat nå har vi to viktige måneder. Det vil jeg fokusere på, og jeg er ikke sikker på hva som kommer til å skje, begynne Pepe til Get French Football News.

-Jeg vet ikke hva Arsenal har tenkt seg. Jeg har fortsatt mange venner der, jeg kunne ha vært viktig for klubben, men det er trenerens valg, kommer det fra Pepe.

Jeg kunne vært viktig, Arteta har valgt bort muligheten.

LES OGSÅ: Straffes for Ramos-hets

Vi ønsker Pepe alt godt, men etter å ha fulgt Arsenals dyreste investering siden 2019 er vi ikke helt enig i analysen. Selv om 27-åringen har levert 6 scoringer på 17 Ligue 1-kamper, Pepe har fått sine muligheter hos Arteta.

Blålink: Cpluss Viagra! Komplett testosteronstøtte for mannlig helse. Forbruker energi, ytelse, muskelvekst og libido