Chelsea vil angivelig blokkere en retur til Barcelona for Pierre-Emerick Aubameyang denne sommeren til tross for at 33-åringen er på UT-listen mindre enn et år etter han kom fra La Blaugrana.

Etter den tidligere Arsenal-kapteinen kom tilbake til London har det for å si det forsiktig gått litt trått, han har bare 18 kamper i alle konkurranser for Blues, hvor han bare har scoret ved tre anledninger. Chelsea manager Graham Potter valgte å ekskludere Aubameyang fra troppen sin for Champions League. – Den gabonesiske angriperen som ennå ikke har startet i Premier League siden VM-avbruddet.

LES: Fra Saudi-Arabia til kvinnefotball

Riktignok har eks-Arsenal-favoritten vært uheldig etter overgangen til Stamford Bridge, etter å ha valgt å slutte seg til Blues for å gjenforenes med tidligere Borussia Dortmund-manager Thomas Tuchel, som ble sparket bare dager etter 33-åringens ankomst.

Aubameyang har imidlertid ikke hjulpet seg selv Han har angivelig irritert sine nåværende arbeidsgivere da han returnerte til Camp Nou for å støtte sitt tidligere lag i deres nylige 2-1 El Clasico-seier over Real Madrid. – Barcelona-spiss Ferran Torres la ut et bilde av de to som feirer i hjemmegarderoben på sin Instagram-historie, med teksten «Grande», og tagget Aubameyang.

Ifølge AS, vil en retur til Catalonia være spissens preferanse, mens andre klubber, inkludert Inter Milan, også skal være interessert.

LES OGSÅ: Overbevist tredjedivisjons-spiller selges for 800 millioner

Chelsea-spissens nylige krumspring betyr at hierarkiet på Stamford Bridge neppe vil sanksjonere en retur til Barcelona, selv om de skulle klare å betale det som kreves.

Potter har gitt Aubameyang kun 16 minutter med Premier League-fotball på over to måneder.