Kai Havertz

Til stor overraskelse for den tidligere Chelsea manageren Thomas Tuchel fikk han minutter etter han leste om at Bayern München hadde sparket Julian Nagelsmann den 24 mars i år tilbud om det som for alle tyske managere må være drømmejobben.

Dagen etter var den tidligere Borussia Dortmund og Paris Saint-Germain manageren klar for Bayern München som de siste ti årene har vunnet Bundesliga. – Den tyske storklubben har gitt Thomas Tuchel et usedvanlig for den spillerom i søket etter spillere som kan bygge et enda sterkere lag til neste sesong.

Les: Vil blokkere en retur av Pierre-Emerick Aubameyang til Barcelona etter feiring

Det er bare noen måneder siden Thomas Tuchel fikk sparken fra Chelsea, nå har han gått på fisketur etter det som han opplevde som bra. – Allerede er det tatt kontakt om den angripende midtbanespilleren Mason Mount, 24 åringen vil bli solgt med mindre han endrer mening og forlenger sin kontakt.

En annen som Bayern München ønsker å hente i Chelsea er Kai Havertz. – Dette er ikke en ny interesse, men nå har klubben en stor fordel i Thomas Tuchel. Helt siden Havertz var en voksende stjerne hos Bayer Leverkusen og hans overgang til Chelsea i 2020 verdt 80 millioner euro

23 år gamle Havertz som en langsiktig erstatter for Thomas Muller, som fyller 34 år i september. – I et nylig intervju med Bild innrømmet Havertz at det «klart» ville være vanskelig å avvise Bayern og uttrykte også sin interesse for å gjenforenes med Tuchel.

«Bayern er en stor klubb og for meg, spesielt som tysker, er det vanskelig å si nei – men målet mitt har alltid vært å spille i utlandet og se et nytt land,»

«Helt sikkert!» Havertz la til da han ble spurt om han ville ønske å jobbe med sin tidligere sjef igjen. «Du vet aldri hva som vil skje i fotball. Alt kan skje veldig raskt. Aldri si aldri.»

LES OGSÅ: Overbevist tredjedivisjons-spiller selges for 800 millioner