Ingen kritikk er god kritikk.

Etter 2-2 kampen mot Sivasspor på Galatasarays hjemmebane, gikk Galatasaray-spiller Younes Belhandas ut og ba klubben gjøre noe med gressmatta. Det kostet 31-åringen jobben.

-Det er ikke enkelt på en sånn bane. Vi er Galatasaray. Under normale omstendigheter bør Galatasaray-ledelsen finne en løsning her, begynner Behandas etter kampen ifølge Goal.

Les: Lopetegui har bare én ting å si om Erling Haaland

En helt grei kritikk av arbeidsgiveren, men da spilleren trakk inn fjongerier på sosiale medier kom sikkert eksplosjonen.

-Vi er de som spiller på banen, og de skal sikre at vi spiller under de beste forholdende. Selv Florya (treningsanlegget) er bedre enn her. Er det normalt? Nei… De skal ikke konsentrere seg så mye om Twitter og Instagram, men ta seg av vedlikehold av stadionen, kommer det fra spilleren med 22 ligakamper og 6 scoringer denne sesongen.

Fortsatt ikke så ille, kanskje?

Vel, for Galatasaray-ledelsen fungerte kritikken som en rød klut. På onsdag bar det på hodet rett ut for den marokkanske landslagsspilleren, noen måneder før kontraktsutløpet. Begrunnelse: Oppsigelse for å ha fornærmet arbeidsgiveren.

Les: United har tre keeperkandidater: 1 urealistisk, 1 superprofil på free transfer og 1 som PSG sikkert angrer de slapp