Junior Cruyff. (foto: cruyff, twitter)

Cruyff senior blir husket for evig og alltid på Camp Nou, nå er det junior som skal spille en rolle i en slags gjenoppbygging av Barcelona.

For etter at presidentvalget hos Barca endelig ble gjennomført og Joan Laporta tok på seg president-kjedet, er Jordi Cruyff sterkt linket til klubben. Junior fikk noen kamper hos Barcelona (og Man United) som spiller, men klarte aldri å jobbe seg ut av skyggen til Johan den Store.

Les: Sparket på hue ut av klubben etter å ha kritisert gresset

For tiden leder junior den kinesiske klubben Shenzen FC, men skal ifølge El Mundo Deportivo jobbe for å komme seg ut av avtalen.

Den spanske avisen hevder Laporta har planer om å hente inn Cruyff som direktør i den sportslige delen av virksomheten.

Barcelelona har alt å takke ikonet Johan Cruyff som døde i 2016. Nederlenderen har cred for å ha formet klubbens identitet og spillestil mer enn noen annen, både som spiller og manager. Eller som Pep Guardiola sa det i sin tid på Camp Nou: Johan Cruyff painted the chapel, and Barcelona coaches since merely restore or improve it.

Med Jordi Cruyff mener tydeligvis den nye Barca-presidenten at det skal søkes tilbake i klubbhistorien for å komme fremover.

Les: United har tre keeperkandidater: 1 urealistisk, 1 superprofil på free transfer og 1 som PSG sikkert angrer de slapp.