(foto: united, twitter)

Kronprinsen Dean Henderson er på god vei til å spille seg inn som Uniteds nr. 1. På vakt i 10 clean sheets på 19 kamper forteller mer enn at United har et sterkt forsvar. Men løfter Solskjær Henderson opp til fortsatt mer Premier League-spill neste sesong har United en annen utfordring.

For da er David de Gea gone. Spanjolen har ingen ambisjoner eller grunn til å dele førstefiolinen i en klubb. Dermed må United ut på markedet for å finne keeperløsningen som er god nok for å bidra til titler, og ikke minst kompatibel med Uniteds plan for Dean Henderson.

Les: Lopetegui har bare én ting å si om Erling Haaland

Daily Express hevder United har blinket ut tre alternativer. Jan Oblak hos Atletico Madrid, som er lite trolig med utkjøpsklausul på avskrekkende 100 millioners euro, Gianluigi Donnarumma, som kan gå mot status som free agent, og en interessant franskmann som er på vei til å pushe Hugo Loris ut som Frankrikes førstekeeper.

Mike Maignan. Ikke hørt om 25-åringen? Med 50 % clean sheets av 37 kamper denne sesongen, er det på tide å bli kjent med keeperen som startet i PSG-systemet, ga seg med spill på andrelaget, dro til Lille i 2015, og har siden markert seg som keeper for Ligue 1s beste klubb.

Maignans markedspris ligger på rundt 40 millioner pund, men med kontraktsutløp sommeren 2022, kan keeperen komme i spill allerede i sommer.

Donnarumma, Maignan (vi ser bort fra urealistiske Oblak), Manchester United har noen interessante kandidater.

Les Cavani senior er overbevist om United-exit