The Mastermind vet hvem han trenger å ha med videre. (foto: barca, twitter)

Barcelona-manageren holder ikke tilbake når han har blinket ut spillere han mener er del av Barca. Mens supporterne og sportsdirektør tidvis sliter med Ousmane Dembélés kombinasjon av skader, manglende prestasjoner og forlengelsesnekt, har Xavi hele veien sagt: Spilleren er viktig, han må med videre. To andre Barca-spillere er også på lista når det nærmer seg overgangsvinduet.

Gavi (17) og Ronald Araujo (23). To unge spillere som teller på fingrene om de skal skite beite. Begge har kontraktsutløp sommeren 2023, begge holder igjen på signaturen for forlengelse. Spansk media har omtalt spesielt Araujos forhandlinger som fastlåste.

Les: Krever godt over en halv milliard for James Maddison

-De er meget viktige, klubben kan ikke tillate an noen av dem skifter klubb, sier Xavi før Sevilla-kampen på søndag.

Ifølge El Nacional har Manchester United bestemt seg for å gjøre det vanskelig for Barcelona å overtale Araujos. Midtstopperen var med å stenge butikken helt mot Sevilla i 1-0 seieren, den spanske avisen hevder United er villig til å betale det som må til for å hente den uruguayanske landslagsspilleren til Old Trafford.

El Nacional hevder Barca begynner å innse at Araujos er tapt, og skal være villig til å åpne porten på Camp Nou for rundt 40 millioner euro i sommer.

Les: Dessverre har vi fått en forsmak på hva som kan skje når Erling Haaland forlater trygge Dortmund

Spørsmålet er om et United fortsatt uten fast manager og på vei ut av Champions League-kvalikplass har det som skal til for å overtale Araujo om å forlate Xavis Barcelona i full fres fremover.