Klopp klapper inn. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool-manager Jurgen Klopp er angivelig være veldig interessert i Red Bull Salzburg-spissen Karim Adeyemi.

Adeyemi er en ung, tysk spiss som for tiden spiller i Østerrike, og flere klubber begynner å vise interesse for 20-åringen.

I følge BILD ønsker Klopp unggutten, men må kjempe mot Borussia Dortmund om signaturen hans.
Borussia Dortmund har vært kraftig linket til spilleren, og Adeyemi skal være utpekt som Erling Braut Haalands erstatter hos gultrøyene.

LES: Mbappe klarer ikke å bestemme seg

Nå melder den tyske journalisten Tobi Altschäffl i Sport Bild at Dortmund nøler. RB Salzburg skal ha satt en frist til påske for å akseptere og betale de £38 millionene de krever for spilleren. Ellers vil Salzburg gå i dialog med andre klubber. De skal være lei av at Dortmund prøver å få ned prisen på spilleren.

Det er derfor en mulighet for Liverpool å slå til, hvis de er villige til å matche den østerrikske klubbens prisantydning.

LES: Salah er nær ved å signere en ny kontrakt

Adeyemi ønsker å dra til Dortmund, muligens etter å ha sett suksessen til Haaland, som gikk samme vei. Støtteapparatet til skal også mene at Tyskland kan være det riktige steget for Adeyemi, som kan slite med spilletid i Liverpool.

Når Haaland sannsynligvis forlater, kan Adeyemi umiddelbart konkurrere om spissplassen i Dortmund. Hos Liverpool kan situasjonen være annerledes med stor konkurranse på topp.

Velkomstilbud: 20 i odds for at Manchester City eller Liverpool skal vinne kampen på søndag