All in! (foto: united, twitter)

Manchester Uniteds midtbanespiller Scott McTominay var heldig som ikke ble utvist mot Leicester City i går.

Det mener tidligere Premier League-dommer Mark Halsey, som fortalte CaughtOffside at han følte McTominays takling på James Maddison var farlig.

LES: Liverpool kan utnytte nøling hos Dortmund

Halsey ble overrasket over å se McTominay ble værende på banen for en stygg takling som den, til tross for at Maddison senere scorte mål som VAR annulerte for en mye mindre alvorlig forseelse på Raphael Varane i før målet.

– I Man United-Leicester-kampen tror jeg Scott McTominay var veldig heldig som ikke fikk rødt kort fra Andre Mariner for en farlig utfordring som satte motstanderen hans i fare, sa Halsey.

Spansk media: Manchester United blar opp 40 millioner euros for spilleren Xavi trygler om å bli

– Han brukte overdreven kraft og han mistet kontrollen over ballen og kaster seg inn. Det er alvorlig stygt spill som satte en spillers sikkerhet i fare, og jeg er overrasket over at Mariner ikke delte det røde kortet. United byttet McTominay ut kort tid etter det, som kanskje tyder på at trodde han var nær et rødt kort.

Døm selv:

Kampen endte 1-1 etter scoringer av Iheanacho og Fred og det ser mørkt ut for Champions League-spill på Old Trafford neste år.