Vlahovic kunne ikke redde søndagen for Juve-supporterne. (foto: juventus, twitter)

Akkurat nå virker klubben som Den Gamle Dame. Ute av Champions League, (Italia ute av VM), på søndag kom resignasjonen hos Allegri til syne.

Inter Milan tok med seg tre poeng etter 0-1 seier mot Juventus. Hakan Calhanoglu fikk æren av å være siste mann på ballen før den matchvinnende scoringen. For Juventus var det ikke bare ydmykende på hjemmebane i Derby D’Italia, det betød også at kontakt med toppen av Serie A er mistet.

Les: Dessverre har vi fått en forsmak på hva som kan skje når Erling Haaland forlater trygge Dortmund

Max Allegri oppsummerte etter kampen.

-Nå kan kan folk si at Juventus helt klart er ute av tittelkampen. Vi skal bare ha så mange poeng som mulig for å sikre 4. plassen. Ellers handler det om å stå godt i forhold til neste sesong, begynner Allegri ifølge Football-Italia.

(foto: fra google)

Som lover Juve-supporterne at neste sesong kommer til å bli helt, helt anderledes.

-I neste sesong skal vi igjen forsøke å jakte titlen. I denne sesongen har vi kjempet med en dårlig start, som vi har forsøkt å redde uten hell. Vi har også vært rammet av individuelle problemer i de store kampene, forklarer Allegri.

Skal finne frem blanke ark. (foto: juve, twitter)

Les: Det holdt ikke med sesongens råeste keeper mot Derby og Rooney

Vi husker godt kaoset forrige sommer da CR7 tok med sine 29 Serie A-scoringer på 33 kamper og forlot Torino på kort varsel. Likevel, Allegri har hatt nok av spillere som kan finne veien til motstandernes mål. Med en av Serie As største målscorere, Dusan Vlahovic, i Juve-drakt siden februar må nok Allegri innrømme at heller ikke han har lykkes i comebacket.