Brukt penger på investering eller bosted? (foto: koulibaly, twitter)

Denne uken har italiensk media vært opptatt av mulighetene for at Chris Smalling skal slippes av United for permanent overgang til Roma. Nøkkelen skal være Kalidou Koulibaly.

Napoli-spilleren har vært på Uniteds radar siden 2018, og Solskjær skal ikke være mindre ivrig etter å hente 28-åringen til Old Trafford. Ifølge La Gazzetta dello Sport skal United være villig til å slippe Smalling til Roma – hvis de klarer å overtale Koulibaly til overgang.

Les: Nok et bevis på at Solskjærs valg var en genistrek

Koulibaly har kontrakt med Napoli til 2023, men ifølge ryktene er sannsynligheten stor for at exiten skjer allerede ved første overgangsvindu. Så da er det bare å følge med på alt som kan forteller noe om senegaleserens valg.

Hva med at 28-åringen kjøper seg ny leilighet til rundt 40 millioner kroner utenfor Italia, er det et tegn?

Les på Popidol: Hva ville du valgt: Å spille for klubben du elsker eller 5 millioner i uken?

Det er ESPN som bringer nyheten om kjøpet, og plasserer det i sammenheng med interessen fra PSG som skal gjøre seg klar for et bud på Koulibaly.

Den nykjøpte leligheten ligger nemlig i 15. arrondissement i Paris med en over gjennomsnittet grei utsikt til Eifeltårnet.

PSG har selvfølgelig tatt den store investeringen på boligmarkedet som et tegn på at klubben har passert Manchester United på ønskelisten til 28-åringen.

Les: Leeds har oppdaget en spiss Chelsea har lyst på