(c) Bilde FC Barcelona: Luis Enrique

Den spanske landslagssjefen Luis Enrique hadde som plan å lede det spanske landslaget til EM gull i sommer, det vil skje først om et år, hvis ikke sjefen bestemmer seg for noe annet. – Hans elskede klubb Barcelona er i dyp krise.

Fra 2014 til 2017 var Luis Enrique i manager for FC Barcelona, noe som ga klubben to mesterskap, tre cuptitler og en Champions League-triumf. – Det er slettes ikke dårlig.

Les: Barcelona rives i stykker

En periode i klubbens historie som den 49 år gamle spanjolen og fansen husker med stor glede og stolthet. Luis Enrique sier til goal.com han en dag kan komme tilbake:

«Jeg tror jeg kan trene alle stedene jeg har vært før. Jeg har alltid holdt døren åpen i alle klubbene. Min tid i Barcelona var fantastisk, og jeg vil alltid være takknemlig».

«Jeg er utrolig heldig som har tilbrakt så mange år i en klubb som ga meg alt»

Barcelona er en klubb i krise som roper etter en sterk leder.

Spanske medier spekulerer i om han er klar til å overta Barcelona allerede i sommer, men de argumenterer seg stort seg frem til at Enrique vil ha et stort mesterskap i lomma først.

Uansett hva som skjer er det få som tror at manager Quique Setién fortsatt leder laget når La Liga en gang starter opp neste sesong.

Les: Et salig rot i Chelsea-leiren