Habib Diallo

Prislappen for Metz-spiss Habib Diallo er «bare» 20 millioner euro, noe som er mulig for Leeds og selvsagt også Chelsea å bla opp. – De er ikke alene flere klubber vil være med på dansen.

Den franske fotballavisen Le Foot melder at Leeds, sammen med Chelsea, Leicester City og Crystal Palace, er interessert i 24-åringen.

Les: Vil forlenge med Fredrik Midtsjø og Jonas Svensson så fort som mulig

Leeds var på jakt etter en ekstra signering i januar, og landet til slutt Jean-Kevin Augustin fra RB Leipzig. 22-åringen ankom Elland Road på en låneavtale med kjøpsopsjon.

Det startet bra, men manager Marcelo Bielsa har de tre siste kampene valgt å ikke benytte Jean-Kevin Augustin. Leeds må kjøpe spissen for 21 millioner euro hvis de rykker opp. – Nå ser det egentlig mest ut til at de vil videreselge så snart opprykket er på plass, eller forsøke å komme seg ut av avtalen.

Diallo som skal være priset til minimum 20 millioner euro. Han har 12 mål og tre assist på 26 Ligue 1-kamper denne sesongen.

Les: Casher ut Simon Kjær

Ikke alene

Listen over klubber som er interesserte er forholdsvis lang, i tillegg til de vi allerede har nevnt er Newcastle, Tottenham, Watford og Norwich på ballen.