Alexis Sanchez (foto: united, twitter)

Barcelonas midtbanespiller Philippe Coutinho har pekt på Arsenal og Chelsea som ideelle neste stopp nå som låneoppholdet på Bayern München går mot slutten og grunnen er litt overraskende.

Som de fleste vet har det ikke akkurat gått veien for Countinho etter han ble hentet fra Liverpool på en gigantisk kontrakt i januar 2018. – Lønna er problemet nå som fremtiden skal planlegges.

Les: Barcelona har sluppet Arturo Vidal

Skal du betale noen nesten 120 millioner kroner i året bør du få valuta for pengene.

Brasilianeren tilbrakte halvannen sesong i Catalonia før han ble sendt på lån til de tyske mesterne for en sesong, hvor prestasjonene har fortsatt å være ujevne. Det lå en opsjon om kjøp på bordet, den kommer ikke til å bli benyttet.

I følge den spanske publikasjonen Sport har Coutinho fortalt Barcelona at han har til hensikt å dra videre fra klubben foran neste sesong. – Det sies at han foretrekker Premier League, med Arsenal og Chelsea som favorittdestinasjoner, han skal mene de er villige til å betale det samme som han tjener i dag, og at hverken Manchester United og Tottenham er villige til det. – Årsaken skal være at Tottenham manager Jose Mourinho har friskt i minne hvor dyrt og hemmende det var å ha Alexis Sanchez på laget fra tiden han ledet Manchester United.

Les: Casher ut Simon Kjær

Ole Gunnar Solskjær arvet problemet og «problemet» vil komme tilbake når låneavtalen med Inter Milan går ut om noen uker. (Alexis Sanchez tjener nesten 300 millioner i året)

Arsenal gleder seg over det som kan se ut som begynnelsen av en ny gullalder med Mikel Arteta som manager. – Laget har bare tapt en kamp i 2020.

Chelsea manager Frank Lampard på sin side har fått penger til å gjennomføre en rekke forbedringer. – De har blant annet signert Hakim Ziyech, som kommer til Stamford Bridge fra Ajax i forkant av den nye kampanjen. – Chelsea manageren har lenge vært en fan av Philippe Coutinho og tror han kan lykkes under hans ledelse.