Holdt seg klokelig unna! (foto: Manchester United)

I desember var det et entusiastisk tyrkisk pressekorps som meldte selveste Ole Gunnar Solskjær var sterkt linket til jobben som ny Besiktas-trener. Klubben hadde hatt en mildt sagt turbulent periode, på og utenfor banen. Det kom aldri til noen Solskjær-signering, tidligere landslagstrener for Portugal, Fernando Santos, ble hentet inn for å redde sesongen. Tre måneder senere er vi takknemlige for at Solskjær aldri lot seg overtale til å ta jobben.

Santos ledet Portugal til EM-tittel i 2016 og har en høy stjerne som trener, men i Istanbul vises veteranen ingen tålmodighet. På lørdag meldte Besiktas Santos får sparken etter tre måneder som trener.

LES: Nok en Manchester United-spiller sender sin protest på sosiale medier

Santos startet i januar med 3 seire, gikk på to tap og uavgjort i de neste kampene, så to seire og uavgjort. etter dette har det blitt en blanding av seire, uavgjort og tap, de fem siste kampene har endt med to seire og tre uavgjort.

Dette holder tydeligvis ikke for Besiktas-ledelsen. Santos blir sendt på porten med Besiktas på 4. plass i serien og videre til semifinale i cupen.

Vi er takknemlige for at Solskjær ikke rotet seg inn i dette kaoset.

F7: Familien nekter å gi hjernen til podcaster og berømt Bronco sjåfør O.J Simpson til forskning