Erik ten Hag fortsetter å skrive på jobbsøknaden uten helt å overbevise. (foto: Manchester United)

Du må tilbake til Kong Magnus Berrføtt sin tid for å finne en slappere sesong for Manchester United. – Det er lett å glemme at når du ser det som skjer på banen at dette er en klubb som betaler sine spillere over 52 millioner kroner i uken. (Tilsvarende tall for gårsdagens motstander Bournemouth litt over 13 millioner)

Manchester United ligger nede på 7.plass i Premier League med 10.poeng opp til Champions League kvalifisering. – Topp fire (mulignes fem hvis nye UEFA regler slår positivt ut for England) er eneste mulighet for Manchester United manager Erik ten Hag å beholde jobben.

Sporten.com gjentar vår anbefaling! – Ikke nøl hent inn Ole Gunnar Solskjær på en langsiktig kontrakt.

19-åringen Alejandro Garnacho har reddet United og Ten Hag flere ganger denne sesongen, men på lørdag fikk spilleren klar beskjed fra United-manageren at det ikke holdt. Garnacho ble byttet ut etter første omgang. Ingen dramatikk i dette, men når tenåringen senere «liker» to innlegg fra en Man United-supporter med åtti tusen følgere på sosiale medier, da blir det bråk.

Ifølge Manchester Evening News har to innlegg som gir direkte kritikk av Ten Hags beslutning om å bytte ut Garnacho blitt «liket» av Garnacho. Ikke akkurat noen Jadon Sancho-respons som direkte og med egne ord kritiserte United-manageren, men likevel.

LES: Graeme Souness mener det bare en en spiller som kan «ta» årets beste fra Martin Ødegaard

Ifølge det engelske mediet ble Garnachos tommel opp til de to innleggene fjernet etter at engelsk media fikk nyss om reaksjonene fra Man United-spilleren.

Her er innleggene Garnacho satte tommel opp til:

Jadon Sancho ble sendt i fryseboksen, så på utleie etter protestene på sosiale medier. Skal bli spennende å se hva United-manageren velger av reaksjon for Garnachos bruk av «dette er jeg enig i»- knappen. – Den engelske venstrevingen er på lån hos Borussia Dortmund ut sesongen. – Kontrakten bringer han tilbake til Old Trafford om noen få uker, noe han ikke ønsker så lenge Erik ten Hag er der.

En annen som er ute i kulden er Mason Greenwood, men det er av helt andre årsaker.

Marcus Rashford er ikke i Erik ten Hag sin «vennesirkel» og oppfordres av tidens Manchester United toppscorer å gå bort i fra iden om å spille for en klubb hele livet.

Alt du trenger å vite: Manchester United – Newcastle

ENGELSKE KLUBBER: United-legende liker ikke at klubben har blitt «bølla» i Premier League

30 scoringer, signering av ny kontrakt, en av klubbens bes betalte. Dette var Marcus Rashfords jubelselsesong. Som for utstående har gått over i en uforklarlig «dritt-sesong». Wayne Rooney, en av Manchester Uniteds største spisslegendener, kommer med et overraskende kommentar om Rashford.

26-åringen har denne sesongen vært linket til PSG og andre beilere, selv gjentar Rashford at fokuset er og blir på Man United, klubben i hans hjerte. Wayne Rooney mener det er et alternativ å gi slipp på planen om å være en one-club player.

LES: Ten Hag hadde en solid plan som ikke skulle feile

-Han har hatt en veldig vanskelig sesong. Vi vet alle at han har evnen og fått alle egenskapene til å være en toppspiller i verdensklasse, begynner Rooney til Premier League Productions.


-Det er det som er frustrerende. Forrige sesong gikk han og scoret mange mål. Men denne sesongen har han ikke startet. Han ser ikke glad ut når han spiller. Du lurer på om hans beste alternativ er å flytte fra klubben og få en ny start?, fortsetter Rooney.

Virker som beste alternativ kan være å forlate Manchester United.

Før Rooney forter seg å legge til: -Men han er en Manchester-gutt.

ENGELSKE KLUBBER: Døra åpen for United-signeringen det aldri ble noe av forrige sommer

Wayne Rooney har befunnet seg på toppen og bunnen av noen gigantiske bølgedaler, når han forsiktig ymter frempå at det er omgivelsene i Manchester United som kan holde Rashford tilbake, da sier det mye om situasjonen.

Alt du trenger å vite: Bournemouth – Manchester United