Luis Alberto

Det er ikke bare en dans på roser for Luis Alberto i Lazio denne sesongen. – Såpass ille har det vært at han har bedt om å bryte sin kontrakt.

Den spanske midtbanespilleren som ble kjøpt for bare 4 millioner euro fra Liverpool er inne i sitt åttende år i Lazio, det blir også det siste.

Les: Erik ten Hag rekker å fryse ut en Manchester United stjerne til før han får fyken

«Jeg har allerede bedt om å bryte kontrakten min»

Lazio beseiret Salernitana 4-1 på fredag. Så gikk Luis Alberto frem til kameraene og ga et direkte TV-intervju med Dazn.

Han fortalte han vil forlate Roma-klubben etter at sesongen er ferdig. Dette til tross for at han har kontrakt ut 2027. «Jeg har allerede bedt om å bryte kontrakten min. Jeg vil ikke ha en euro til fra Lazio. Jeg synes det er riktig å gå til side. Denne klubben har gitt meg så mye, men tiden er inne for å ta et skritt til side og la andre stå frem»

«De siste ukene har vært tunge for meg. Jeg vet ikke hvordan prosjektet vil se ut, men jeg kan si at jeg definitivt ikke blir en del av prosjektet neste sesong».

Luis Alberto kom til Lazio fra Liverpool i 2016 og det gjenstår å se om han får terminert kontrakten eller om han blir solgt. Ifølge Football-Italia har Liverpool en videresalgsklausul på 30 prosent.

LES: Graeme Souness mener det bare en en spiller som kan «ta» årets beste fra Martin Ødegaard

I sosiale medier er 31-åringen som har gjort 302 kamper for Lazio og scoret 51 mål og 76 målgivende pasninger mer tilgivende enn på direktesendingen: «Jeg er takknemlig for hengivenhet, mitt forhold til Lazio-fansen er utmerket og det er bare en kilde til stolthet. Jeg takker dem for alt de har gjort i årene mine i klubben, spesielt til gutta fra Curva Nord og Tribuna Tevere som alltid har støttet meg. Jeg vil alltid ha deg i hjertet mitt. Jeg skal fortsette å jobbe hardt og gi alt på banen til siste minutt av siste kamp, ​​som jeg alltid har gjort.»

Lazio ligger på syvendeplass i Serie A.