Bilde Wrexham United

I går rykket Wrexham direkte opp til League One ved å slå Forest Green 6-0 til stor glede for en by som gikk fullstendig av skaftet og til klubbens filmstjerne-eiere Ryan Reynolds og Rob McElhenney. Wrexham lander minst på andreplass bak Stockport som ble klar for opprykk forrige runde.

Byen Wrexham var for noen få år siden på vei til ingenting, gruvedriften var for lengst borte og laget, som engasjerte alle var utenfor ligasystemet i England. – Nå ut av det blå kjøpte Ryan Reynolds og Rob McElhenney klubben og blåste nytt liv inn i hele samfunnet.

Les: Graeme Souness mener det bare en en spiller som kan «ta» årets beste fra Martin Ødegaard

Wrexham som er en liten industriby med 68 000 innbyggere har nå økonomisk vekst, tilstrømning av turister og investeringer. – De som har besøkt Wrexham for fem år siden og kommet igjen nå sier det ikke er samme by.

Planen er Premier League og dit er det langt, sist sesong rykket de opp til League Two og dermed inn i ligasystemet og nå opp til League One hvor konkurransen blir mye hardere. – To opprykk på tre år siden Ryan Reynolds og Rob McElhenney kjøpte klubben gleder stort!

Det som begynte som en litt artig historie med to Hollywood-kjendiser slentrende rundt i den walisiske byen Wrexham, har nå blitt et sportslig eventyr. Etter 19 lange år er Wrexham United tilbake i League One!

Forrige sesong ble det opprykk fra amatørligaen National League

LES: Tidligere Liverpool-stjerne: «Roy Keane kunne ikke engang knyte skolissene til Haaland»

Det kommer ikke til å stanse der. Wrexhams rekord i det engelske ligasystemet er en 15. plass i det som i dag er Championship (andredivisjon), dette kom i 1978/79-sesongen.

Ryan Reynolds:For noen år siden, hvis du hadde fortalt meg at jeg ville gråte gledestårer over en fotballkamp som fant sted i Nord-Wales, ville du vært @robmcelhenney. Gratulerer til @wrexham_afc og til min co-chairman in crime. Dobbelt opp byen! Dette er turen i våre liv. 🏴ԁꠁ

Forrige opprykk ble feiret med en heisatur til Las Vegas på Wrexham-troppen, vi er spente på hva Ryan Reynolds planlegger for feiring av dette opprykket. – Spillerne er ikke i tvil om hva de vil! Wrexham stherne Elliot Lee ber de om å fyre opp jetflyet.

ENGELSKE KLUBBER: Døra åpen for United-signeringen det aldri ble noe av forrige sommer

Rob McElhenney: Jeg vet ikke om jeg har ordene. Lidenskapen og utholdenheten som disse spillerne har er utrolig å se. Rygg mot rygg kampanjer!!! Velfortjent. Gratulerer til @wrexham_afc og min medformann @vancityreynolds. OPP I BYEN 🏴ꠁ

Opprykket ble selvfølgelig også feiret med «hele» Wrexham ut på banen etter seieren på lørdag.

National League – forlatt

League Two – forlatt

League One – here we come

Championship – på vei

Premier League – ikke lenger så altfor langt unna