Ole Gunnar Solskjær, alltid med smilet på lur.

Vi venter utålmodig på at Ole Gunnar Solskjær kutter ned på skjermtid, drar på seg treningsdressen og gjør det han kan aller best: Lede en storklubb. Etter at Liverpool og Barcelona-jobbene ble varslet ledige fra sommeren, har flere av de mest profilerte trenerne begynt å posisjonere seg. Nå er nok en gigantjobb i ferd med å bli ledig, denne gangen er Solskjær sterkt linket til jobben.

Bayern München. Thomas Tuchel har fortsatt tillit hos Bayern-ledelsen – helt til han ikke har det lenger. Det kan skje i dag, om en uke, en måned, eller etter sesongen. De fleste vil sette et bet på at Tuchel er ferdig i løpet av kort tid. Etter tre strake tap, en ydmykelse Bayern-bossene ikke har opplevd siden 2015, må Tuchel vinne mot RB Leipzig på lørdag – og det overbevisende.

LES: Knuste selvtilliten til Manchester City-spiller foran åpen mikrofonen – ber nå om unnskyldning

Tyske medier flommer nå over av ryktet om at Bayern München ser på Ole Gunnar Solskjær som en potensiell midlertidig erstatning for Thomas Tuchel. Etter et tiår med fullstendig innenlandsk dominans, går den tyske storklubben mot en sesong hvor det ikke blir noen pokaler. Solskjær viste da han ble hentet inn til Manchester United i desember 2018, at han er mannen til å skape ro i en tropp, pumpe spillerne med selvtillit – og redde en sesong.

Ifølge Florian Plettenberg fra tyske Sky Sports er Ole Gunnar Solskjær et av alternativene som vurderes for en midlertidig rolle dersom Tuchel får sparken. Journalisten melder at Solskjær er klar for en ny utfordring og at Bayerns sportsdirektør Christoph Freund har fulgt 50-åringen i årevis.

F7: Real Madrids dyreste nektet plent å røre joggeskoene i ferien

Solskjær er altså aktuell for nok en av de største jobbene i bransjen, men det er litt av et A-team som nå står ledige på markedet. Hansi Flick, Jose Mourinho, Antonio Conte, Zinedine Zidane, alle linket til den tyske giganten. Vi mener Solskjær er den rette, samlende treneren for Bayern – hvis han ønsker seg vikarjobben.

Bayern München – RB Leipzig