Pep Guardiola Innrømmer feil. (foto: Manchester City, x

Pep Guardiola er en all-in trener som digges av de fleste spillerne, noen sliter med det spanske temperamentet. Da Gabriel Jesus forlot City til fordel for Arsenal i 2022, fortalte brasilianeren at han ikke holdt ut lenger Guardiolas impulsive kreativitet, der han selv ønsket forutsigbarhet. Ikke mange dagene etter at Kalvin Phillips signerte med West Ham i januar for leie resten av sesongen, fortalte den engelske landsslagsspilleren at en offentlig kommentar fra Guardiola hadde påvirket utviklingen hans hos City.

Du husker det sikkert, da Pep Guardiola foran mikrofonen, fortalte Phillips etter VM-sluttspillet i Qatar ikke kunne være med på City-treninger fordi han hadde returnert med en overvektig kropp. Engelsk presse tok selvfølgelig imot gavepakken av en story fra Guardiola og tjente godt på for feit-stemplet til den tidligere Leeds-stjerna.

LES: Antonio Conte vil overta gigant i krise «Et av de tre beste i Europa»

Etter West Ham-signeringen fortalte Phillips hvordan dette hadde satt ham tilbake.

-Etter VM var det trolig tøffest (hos City), da Pep gikk ut og sa jeg var overvektig. Han hadde rett til å gjøre det, men det er ulike måter å gjøre det på. Jeg var ikke uenig med ham, men det gav selvtilliten min a big knock og hvordan jeg hadde det hos City, fortalte Phillips til Times.

Bournemouth – Manchester City

Hos West Ham har det blitt en horribel start for Phillips med assist for motstanderne Bournemouth til 1-1, denne helgen rødt kort mot Nottingham Forest i 2-0 tapet.

ENGELSKE KLUBBER: Manchester United må ut med opp mot 250 millioner for å rappe genierklært direktør

Nå går Guardiola ut og ber om unnskyldning.

-Ja, jeg er lei meg for det. En feil i løpet av åtte år er ikke dårlig, men jeg er lei meg for det. Jeg ber om unnskyldning til ham, jeg ber om unnskyldning, sier Guardiola ifølge Mirror.

F7: Newcastle gjør en gedigen tabbe