Sånn vi liker å se Conte. (foto: spurs, twitter)

Den italienske manageren Antonio Conte som fikk sparken fra Tottenham i mars i fjor etter å ha fått alle i mot seg i klubben etter en svært lite tiltalende oppførsel har bestemt seg for at nå er tiden for å dundre inn i fotballverden igjen.

Conte, som aller helst tok over Italia igjen eller Juventus har «bare» blitt tilbudt Napoli og AC Milan. – Det store denne våren er hvem som overtar etter Liverpool mananger Jürgen Klopp og Barcelona manager Xavi Hernandez som begge har gitt beskjed de slutter til sommeren. Nå kommer det en gigant til som trenger en managerstjerne.

Les: Gjør klar bud på Harry Kane

Bayern München har under Thomas Tuchel sin ledelse raknet fullstendig. – Det kan godt tenkes at den tyske giganten trenger en injeksjon med Antonio Conte. Det mener han ihvertfall selv i følge Bild.

54-åringen anser Bayern München som den «ideelle» neste klubben i karrieren og ser på laget som et av de tre beste i Europa.

Skal innrømme det vil være spennende å se om staute Bayern München tåler en illsint italiener!.

Videre hevder Bild at den tidligere Chelsea-, Tottenham- og Juventus-treneren er åpen for å flytte til Tyskland etter tidligere å ha vært i Premier League og Serie A. Han er tilgjengelig umiddelbart dersom Bayern skulle bestemme seg for å skille seg fra nåværende hovedtrener Thomas Tuchel.

Navn som Xabi Alonso, Hansi Flick og Zinedine Zidane har også blitt koblet til jobben i Bayern München og fra i går kveld også Ole Gunnar Solskjær.

I tillegg til de nevnte klubbene har Conte også administrert Bari, Atalanta og Siena. Mellom 2014-2016 var han landslagssjef for det italienske herrelandslaget.

Les: Manchester United-legende Ole Gunnar Solskjær er aktuell for en av verdens beste klubber