Ikke ofte denne mannen smiler, må være spesielt fornøyd. (foto: aston villa, twitter)

Etter en 14. plass i Premier League, lovet Steven Gerrard at han vil jobbe utrettelig for å styrke troppen sin denne sommeren, og han har allerede fullført sin andre avtale for dette overgangsvinduet. Den franske landslagsspillerne Boubacar Kamara ankommer Villa Park for å gi mer defensivt stabilitet til Gerrards midtbane, etter at Philippe Countinhos overgang ble permanent.

LES: Liverpool bekrefter årets første spillerkjøp!

Steven Gerrard sier at Aston Villa har tiltrukket seg et av de mest lovende unge talentene i europeisk fotball, etter å ha signert den franske midtbanespilleren Boubacar Kamara fra Marseille.
22-åringen kommer til Birmingham gratis fra Marseille, når kontrakten hans går ut i slutten av juni.
Kamara, som nettopp har blitt tatt ut i sin første landslagstropp for Frankrike, har blitt enige om en femårsavtale på Villa Park.

Etter å ha kommet gjennom Marseilles akademi, fortsatte Kamara med over 100 kamper for klubben og hjalp dem med å kvalifisere seg til Champions League ved å avslutte på andreplass i Ligue 1 denne sesongen.

LES OGSÅ: Det var ikke bare ligagullet Liverpool tapte søndag

«Vi har en veldig klar plan for å gjøre laget vårt sterkere, og Bouba er en viktig del av det,» sa Gerrard videre.

Manchester United, Bayern München, Barcelona og Atlético Madrid har alle forsøkt å friste Kamara. I begynnelsen av april meldte Marca at det er Atlético Madrid som har vunnet dragkampen, men nå har altså Aston Villa landet stjerneskuddet.