Knust etter 2 - 0 tapet mot Brentford på lørdag

Det er fullt forståelig Wolverhamptons midtbanespiller Ruben Neves er ettertraktet, siden han kom til klubben i 2017 fra Porto for bare 17,5 millioner euro har hans prestasjoner blitt sterkere og sterkere. -Spesielt Manchester United er full av anger de ikke slo til på tilbudet de fikk den gangen. De hadde fortsatt tro på Paul Pogba ville dominere midtbanen og at det ikke var nødvendig med forsterkninger.

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har fått lovord fra landslagskollega Bruno Fernandes, han har også med selvsyn sett hvilken viktig rolle han spiller for Wolverhampton. I sommer var også Arsenal frempå og snuste på den portugisiske 24 åringen, men valgte å gå med Martin Ødegaard som faktisk ble et billigere alternativ.

Les: Martin Ødegaard viste Ronaldo hvordan det gjøres i Premier League

Arsenal og Manchester United har ikke blitt mindre interessert såpass frempå er de fortsatt at manager Bruno Lage har sett det nødvendig å rykke ut med en advarsel. Express skriver at Wolverhampton ikke har tenkt å gi seg uten kamp. (Les det blir dyrt).

Ruben Neves som har kontrakt frem til sommeren 2024 verdsettes av Transfermarkt til 50 millioner euro. – Det er en ting som taler for en overgang forholdsvis raskt, starten på sesongen har vært katastrofal for Wolverhampton som har mål av seg å spille i Europa, et mål Ruben Neves deler.

Etter fem kamper i årets sesong har det blitt bare en seier og fire tap, den dårlige avslutningen sist sesong fortsatte med andre ord bare. Bruno Lage som overtok i sommer etter Nuno Espírito Santo er allerede i trøbbel og må starte å vinne kamper for å beholde jobben.

Les: Første borteseier siden mai